Barabudur

 

Kajaba  kanggo obyèk pariwisata, Candhi Borobudhur uga kanggo papan nindakaké upacara agama Budha. Déné upacara iku ditindakaké sabên wulan purnama ing sasi Mèi. Upacara iku kasêbut Waisyaka Puja.

Candhi Borobudhur kang adiluhung lan kondhang ing saidênging jagad iki diwarisaké marang kita kabèh déning para lêluhur kita. Awit saka iku kita bangsa Indonesia duwé kuwajiban njaga lan mêmêtri amrih lêstariné warisan iku turun-temurun.

 

Sumber: brainly.co.id

Baca Lainnya

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x